Като партньор на големите световни производители, ние можем да предложим продажба, доставка, инсталация и настройка на офис техника, консумативи и софтуер. Ако закупената техника е нов компютър, ние можем да Ви осигурим прехвърляне на информацията и настройките от Вашия стар компютър (миграция). Нашите търговци познават характеристиките на новите модели и ще Ви предпазят от неудачни покупки.

Регулярно можем да Ви доставяме консумативи (тонери и мастилници за принтери, CD- и DVD- медии, хартии и други). Предлагаме оригинални тонери за Brother, HP, Samsung, Epson, Kyosera, Canon, Dell, Xerox. Освен тях можем да предложим и неоригинални консумативи/тонери за HP, Samsung, Epson, Kyosera, Brother, които са с гарантирано качество и продължителен живот. Също така, зареждаме и рециклираме тонер касети за Вашите принтери. Свържете се с нас, за да Ви помогнем с всички консумативи, от които имате нужда.

Предлагаме комуникационно оборудване CISCO, MIKROTIK, Ubiquiti и можем да направим професионална инсталация и настройка на въпросното оборудване във Вашия дом, офис или бизнес сграда. Може да доверите ежемесечната поддръжка на CISCO и MIKROTIK рутери, както и VoIP централи от 3CX. Нашият екип разполага с множество сертификати за инсталация и поддръжка на CISCO, MIKROTIK и 3CX. Не се колебайте да ни потвърсите за съвет какво оборудване да закупите, да получите предложения от нас с изгодни цени и да ни възложите професионална ежемесечна поддръжка.