Интернет реклама, SEO и уеб услуги от Пи Ес Пи България


Реклама в Google

Рекламата в Google представлява платформата Google AdWords, с която се създават и управляват платени рекламни карета. Това са именно каретата, която се показват при релевантно потребителско търсене в Google над или вдясно от последвалите резултати. Тези карета също се появяват и в други сайтове в Интернет, които са част от голяма световна мрежа, наречена Google Display Network, включваща и хиляди български уеб сайтове с много посетители.

Вие свободно определяте максимален дневен бюджет и плащате цената на всяко кликване върху Вашата реклама. Цената за единичен клик (Cost per click) се определя на база максималната, която сте готови да дадете и средната за пазара, получена чрез конкурентно наддаване с други рекламодатели в същото поле на действие, т.е. своеобразен аукцион с наддаване в реално време и сложно алгоритми.

Кампаниите от вида „Плати за клик“ са в основата на ефективния маркетинг в Интернет търсачките. С тях получавате несравнимо представяне на първата страница с резултати от търсене. PPC рекламата е насочена към точните потребители, защото те са таргетирани по определени от Вас ключови думи и фрази. Кампаниите са изключително гъвкави, а резултатите са видими в реално време. Вие заплащате само, когато потребител посети Вашия сайт!

Всяка PPC кампания в Google AdWords създава силен трафик от посещения към сайт Ви, но изисква ежедневно и професионално управление с цел оптимизиране на резултатите, намаляване на общите разходи за кликове и съответно увеличаване на възвращаемостта от направената инвестиция чрез иползването на множество онлайн инструменти

С умело създадени Google AdWords кампании ние от Пи Ес Пи България знаем как да привлечем огромен трафик към Вашия сайт многократно и да контролираме този качествен трафик чрез внимателен подбор на ключовите думи, на които Вие залагате и с които се състезавате едновремено с други рекламодатели. Заплащате само при кликване, което прави подобна реклама изключително ценово ефективна!

Facebook реклама и приложения

Facebook е най-популярната социална медия в Интернет с над 950 милиона потребители. Те са обединени по географско положение, месторабота, учебни заведения, групи, интереси и др. Всеки потребител сам избира каква информация да въведе за себе си, както и кои групи или личности имат достъп до нея. Комуникацията между потребителите във Facebook се осъществява по много различни начини, например изпращане на лични съобщения, чат, покани за участия в мероприятия, споделяне на снимки, текст, хипервръзки, видео откъси. Хората създават и се присъединяват към групи по интереси, участват в различни игри и използват десетки приложения на трети страни.

Facebook е социална медия, защото създава общности от хора с еднакви интереси и гради стабилни връзки между тях. Хората общуват свободно и пълноценно, намират нови приятели, споделят интересна информация и мнения от живота си. Всички знаем, че точно тази информация участва в дефинирането на маркетинговите цели и откриването на ефективните канали за комуникация. Предприемчивите потребители използват Facebook за обратна връзка със своите клиенти и ги превръщат в активен участник в процеса на развиване на продукта или услугата си.

Facebook рекламата се различава от традиционната платена реклама при търсене по това, че вместо да наддавате за определени ключови думи, които хората търсят, Вие наддавате за демографските данни на потребителите. Това Ви позволява да насочвате рекламите си към определена възраст, пол, предпочитания и дори учебно заведение или месторабота, които посещават. Конкуренцията е далеч по-ниска от тази при платеното търсене в Интернет.

Истински интересно е, че освен ресурсите на самата социална медия Facebook, потребителите могат да използват и допълнителни приложения, разработени от трети лица и компании. Тези приложения се стартират върху самата платформа, като имат достъп до данните за потребителите във Facebook, например имена, приятели, рождена дата, местожителство, интереси и т.н. Както може да си представите, това е една изключително полезна и безценна маркетингова информация, която ще Ви позволи да таргетирате правилните фокус групи, да комуникирате социално Вашия бранд, да увеличавате разпознаваемостта на марката и да черпите изключително важната обратна връзка от клиенти.

SEO (Оптимизация за търсачките)

Оптимизацията за търсачките представлява всяка дейност, с която се влияе върху ранкирането на даден сайт в резултатите след търсенето по определени ключови думи в търсачките. SEO се състои от набор от техники и практики, чрез които се манипулират търсачките, така че да показват Вашия сайт по-високо в резултатите след търсенията, на първа страница за популярни ключови думи, които описват бизнеса Ви и могат да привлекат подходящи посещения към сайта Ви.

Оптимизацията за търсачките е целенасочен процес, а не еднократна услуга, тъй като обикновено отнема от 3 до 6 месеца за достигане на най-добрите резултати. Това се дължи на факта, че отнема време Google да индексира Вашия сайт, да отрази промените, които правите по него и да ги добави към базата си данни. Освен това за SEO са важни публикуването на ново и качествено съдържание на сайта Ви, изграждане на входящи линкове към него от други сайтове и използването на специфични тагове в програмния код.

Оптимизацията за търсачките (SEO) изисква специфични умения и познания и е препоръчително да бъде извършена от специалисти с опит, защото клие рискове и ако се допуснат грешки, последствията може да са непопавими за позиционирането на сайта в Интернет. Ние от Пи Ес Пи България с радост ще Ви съдействаме при оптимизирането на Вашия сайт, като Ви предложим доказани методи, дългогодишен опит и бързи резултати.

Уеб услуги и консултиране

Ние от Пи Ес Пи България сме подготвили разнообразни консултантски услуги с желанието да Ви помогнем при анализа на всички аспекти на Интернет маркетинга – от фунционалността и ползваемостта на Вашия уеб сайт до провеждането на ефективен маркетинг в социалните медии и в Интернет търсачките. Независимо дали разполагате с вече популярен сайт или сте още в самото начало, ние ще Ви посъветваме как да продължите и как да успеете онлайн.

Стратегическите бизнес решения трябва да се оповават на точни данни, а не на догадки или инстинкт. Вие трябва да знаете как посетителите откриват сайта Ви и кои са източниците на потребителски трафик, който в крайна сметка конвертирате в покупка, изтегляне, регистрация, обаждане или друго желано действие. Освен това, Вие трябва да узнаете колко струва придобиването на всеки посетител, било то от платена реклама или от друга маркетингова кампания. С Google Analytics Вие ще взимате правилни пазарни решения, водещи до по-висока възвръщаемост на инвестициите.

Свържете се с нас за безлатна консултация по телефона. Ще се радваме да сме Ви полезни!