Дистанционният достъп до компютър или сървър представлява полезна услуга за бързо решаване на определени софтуерни проблеми, както и за инсталиране на сървъри, миграции към по-нови версии на даден софтуер и всякакви допълнителни настройки. Вие стартирате защитена, криптирана връзка с нашия офис. Наш служител ще може да работи върху Вашия компютър все едно, че е седнал пред него. Комуникацията между Вас и техника може да става по телефон, ICQ или друг, удобен за Вас начин. През цялото време Вие виждате какво правим. Имате свободата да прекъснете връзката по всяко време.

Дистанционният достъп е удобен вариант, спестяващ много време на всички. Можем да управляваме и поддържаме от разстояние Вашите компютри като използваме някоя от следните програми за дистанционен достъп: Remote control, Teamviewer, VNC, Remote desktop, Remote desktop client (RDC), RDP, ARD, Logmein. Чрез дистанционния достъп можем да Ви предложим бърза и адекватна поддръжка от разстояние, без необходимостта наш служител да посещава Вашия офис. Така в рамките само на няколко минути можем да решим възникнал софтуерен проблем, да обновим антивирусната програма или да инсталираме други приложения и програми.

Една от най-използваните програми за дистанционен достъп е Teamviewer. Ние също я използваме често, когато помагаме на нашите клиенти. Може да използвате бутона по-долу, за да свалите програмата и да я инсталирате на компютъра си. След това се уговорете с наш служител кога да му предоставите достъп до Вашия компютър, за да реши въсникнал компютърен проблем, да обнови антивирусната програма или да почисти компютъра от ненужен софтуер.

Download TeamViewer