Консултации и съвети от Пи Ес Пи България


Ние ще Ви консултираме, ако трябва да закупите нова техника или софтуер за Вашия офис. Ще Ви съдействаме, ако желаете да се преместите в друг офис или да подмените оборудването с нови компютри. Нашите консултанти ще Ви изслушат внимателно, ще Ви зададат конкретни въпроси и на базата на получената информация ще Ви подготвят писмено предложение. Това предложение може да съдържа списък от препоръчителни действия и/или оферта с конкретни цени. То може да бъде разяснено и дискутирано в последваща среща, на която да бъдат набелязани срокове и условия за всеки етап.

Ние разполагаме с обучени специалисти, които притежават умения, знания и опит във всички сфери на компютърните науки. За да можем да сме Ви максимално полезни, трябва подробно да опишете проблемите с Вашите компютри. Колкото по-подробно ни разкажете за Вашите бъдещи планове за ползване на компютрите, лаптопите и друга техника в офиса, толкова по-добре ще можем да Ви насочим кои компютърни конфигурации са подходящи за Вас. Не спестявайте подробности около Вашите компютри, за да можем по-бързо да дефинираме проблемите и да Ви предложим цялостни решения за тяхното отстраняване.

Ползотворната консултация зависи от натрупания опит и знания. Ние можем да Ви предложим над 10 годишен опит в областта, значителен брой сетификати, партньорства с реномирани производители и брандове, ISO стандарт за качество, както и много препоръки от наши доволни клиенти. Не се колебайте да се свържете с нас още сега и да потърсите съвет или решение за Вашата компютърна и офис техника. Нашите специалисти ще Ви окажат пълно съдействие и ще Ви помогнат да решите даден компютърен проблем. Ако проблемът е хардуерен, ние можем да вземем техниката от Вашия офис и да я ремонтираме в нашия компютърен сервиз. За времето на ремонта можем да Ви предложим оборотна техника, за да не губите възможност за работа.

Свържете се с нас