Сервиз за компютри, лаптопи, сървъри, монитори и периферия

Дистанционен достъп от PSP Компютри

 

Дистанционният достъп до компютър или сървър представлява полезна услуга за бързо решаване на определени софтуерни проблеми, както и за инсталиране на сървъри, миграции към по-нови версии на даден софтуер и всякакви допълнителни настройки. Вие стартирате защитена, криптирана връзка с нашия офис. Наш служител ще може да работи върху Вашия компютър все едно, че е седнал пред него. Комуникацията между Вас и техника може да става по телефон, ICQ или друг, удобен за Вас начин. През цялото време Вие виждате какво правим. Имате свободата да прекъснете връзката по всяко време.

 

Дистанционният достъп е удобен вариант, спестяващ много време на всички. Можем да управляваме и поддържаме от разстояние Вашите компютри като използваме някоя от следните програми за дистанционен достъп: Remote control, Teamviewer, VNC, Remote desktop, Remote desktop client  (RDC), RDP, ARD, Logmein. Чрез дистанционния достъп можем да Ви предложим бърза и адекватна поддръжка от разстояние, без необходимостта наш служител да посещава Вашия офис. Така в рамките само на няколко минути можем да решим възникнал софтуерен проблем, да обновим антивирусната програма или да инсталираме други приложения и програми.

 

Една от най-използваните програми за дистанционен достъп е Teamviewer. Ние също я използваме често, когато помагаме на нашите клиенти. Може да използвате бутона по-долу, за да свалите програмата и да я инсталирате на компютъра си. След това се уговорете с наш служител кога да му предоставите достъп до Вашия компютър, за да реши въсникнал компютърен проблем, да обнови антивирусната програма или да почисти компютъра от ненужен софтуер.

Свалете TeamViewer Свалете TeamViewer
Footer image