Сервиз за компютри, лаптопи, сървъри, монитори и периферия

Промоции и специални предложения от PSP Компютри

Проблем с компютъра


Колко често се повреждат компютрите и лаптопите във Вашия офис? Налага ли се да викате компютърни специалисти по спешност, които да оправят вече съществуващи проблеми? Колко дни в годината работата на Вашия екип е провалена поради компютърен проблем, липса на Интернет, повреден принтер или неработещ сървър? Ако често се сблъсквате с подобни трудности в ежедневната си дейност, време е да се замислите как бихте могли да подобрите работните процеси посредством превенция на компютърните неизправности. Повечето технически проблеми, свързани с Вашите компютри и офис техника, могат да не възникват, ако доверите поддръжката им на професионалисти, които да се грижат за тях ежемесечно. Ние от PSP Компютри вярваме, че можем да Ви съдействаме и да откриваме слабите места във Вашата IT инфраструктура преди да са се превърнали в реални проблеми. Имаме няколко специални предложения към Вас, които целят да ви помогнат и да добавят стойност към Вашите бизнес процеси.


Безплатен бекъп сървър за целия период на договора

Бекъп сървър

Ако поръчате абонаментна компютърна поддръжка за период над 1 година, ние ще инсталираме и конфигурираме безплатен сървър във Вашия офис, който да прави ежедневни архиви на важните документи и файлове като оферти, фактури, отчети, презентации, ведомости, протоколи и др. Ако случайно възникне проблем с информацията, ние лесно ще възстановим всички файлове от архива и Вие няма да загубите информация, няма да претърпите загуби и няма да прекъснете своята работа. Сървърът има следните характеристики: HP Micro G7, N40L NHP EU Svr, процесор AMD Turion II Neo N40L 1.5 GHz, памет 2GB PC3-10600E DDR3 и твърд диск 250GB. Забравете за липсващи, загубени или погрешно изтрити файлове! Всичко може да бъде възстановено от архивите в рамките на 1 работен ден. Предложението е валидно само при договор за поддръжка с ниво минимум СТАНДАРТЕН ПЛАН и за не по-малко от 10 работни места и 1 сървър.


Инсталиране и конфигуриране на SIP VoIP телефонна централа на половина цена


SIP VoIP телефонна централа


Този тип телефонни централи представляват специализиран софтуер за пренос на гласови данни в Интернет. С тази технология Вие печелите значително по-ниски разходи за офис телефони (до 80% по-ниски спрямо традиционните телефонни централи), гъвкаво интегриране на допълнителни възможности и функционалности, възможност за централизирано управление с многофункционални опции, висока степен на защита от пробиви в сигурността, неограничен брой линии и потребители без да са необходими допълнителни разходи и вложения, лесна смяна на доставчика на услугата (различните мобилни и Интернет оператори) при запазване на съществуващите номера, възможност за избор на телефонни номера с код, различен от този на мястото, на което се намирате физически, телефонен секретар с препращане на съобщенията към предварително зададен и-мейл адрес, възможност да използвате своя компютър или лаптоп като телефон. Така на практика Вие може да разполагате с телефонна централа с различни номера за Вашите отдели по продажби, поддръжка и др.


При покупка на хардуер и софтуер, безплатна инсталация на софтуера


Инсталиране на софтуер и приложения


Ако закупите техника и софтуер от нас, ние ще Ви предложим безплатна инсталация на избрания софтуер. Така например ако закупите нови компютри и лаптопи, ние ще инсталираме безплатно избраната операционна система, антивирусна програма, офис пакет и всички други приложения, които сте закупили. Така ще Ви спестим време и ще ви предадем техниката готова за употреба. При нужда можем да инсталираме техниката във Вашия офис и да свържем компютрите в мрежата, за да започнете работа веднага.


Не се чудете повече, възползвайте се от нашите специални предложения. Предлагаме и безплатна консултация по телефона, за да може да изберете услугите, които ще са истински полезни и ефективни за Вашия бизнес. Обадете ни се сега на (02) 963 07 51!

Footer image